Bælt er et kreativt og teknisk 3D-tegne- og printstudie på Fyn. Vi udvikler designs og 3D-printer specialløsninger og prototyper

Hvorfor Bælt?

Vi er eksperter i at tegne og producere beslag, ophæng og komponenter, der kan løse udfordringer, hvor der ikke findes en løsning på markedet, som f.eks.

Industrien

Specialkontruktioner til montering, beslag og særlige komponenter til udvikling af produkter

Plejesektoren

Løsninger der kan lette hverdagen for personale eller øge livskvaliteten hos brugerne vha. beslag og hjælpemidler

Hifi og gaming

Beslag og ophæng til højtalere, konsoller og HiFi til hjemmet. Vi udvikler til de mest populære mærker.

Har du en idé eller en udfordring?

Lav en kort beskrivelse og vedhæft evt. en skitse i form af en billedfil. Vi ringer dig op når vi har modtaget det. Det er 100% uforpligtende, men hvem ved hvad det kunne blive til?

jpg, png, pdf, docx - max 8 mb

Vi arbejder gerne sammen med innovative virksomheder, der kræver unikke løsninger til unikke produkter eller kreative hoveder, der kan bruge en sparringspartner til produktudvikling og prototyping

Vi lover

Hos Bælt bestræber vi os altid på at møde vores kunder og deres udfordringer på deres præmisser. Det betyder også, at der ikke er to opgaver, der er ens. I kan dog altid forvente, at vores løsninger er lavet 100% skræddersyet til jeres behov. Produkterne bliver udviklet og produceret i Danmark med en tæt proces, hvor du altid taler med den samme person. Den færdige løsning kan leveres dagen efter færdiggørelse, hvis bestillingen er afgivet efter kl. 10.

Tag en snak med Ulrich om dit næste projekt
på telefon 22 98 13 29 eller ulrich@baelt.dk