Fragt kun 29 DKK - Fri fragt over 599 DKK - Bestil inden kl. 10.00 og vi sender samme dag - Leveringstid 1-2 hverdage

Ophæng til stikkontakt til Google Nest Hub

Placér din Google Nest Hub i en stikkontakt med dette beslag, der med sit design sikrer at din Google Nest Hub sidder stabilt.

OBS! Holderen er tegnet til en Lauritz Knudsen Fuga-stikkontakt. Ved montering er det vigtigt, at du sikrer dig, at lader sidder stramt i beslaget, og at stikket sidder godt fast i stikkontakten.

Fås i farven hvid.

Samle og Monteringsvejledning finder du her.

OBS: Er du i tvivl om hvilken generation af Google Nest Hub du har, så er der en lille forskel på målene i bunden af enheden:

Generation 1: 136 mm.

Generation 2: 139 mm.

DKK 169.00

Produkter med omtanke. Vi går meget op i at optimere vores produktion og designe vores produkter med mindst mulig spild og miljøbelastning. Du kan derfor vælge om du ønsker skruer og rawplugs til det valgte produkt.

Vi lover

Hos Bælt bestræber vi os altid på at møde vores kunder og deres udfordringer på deres præmisser. Det betyder også, at der ikke er to opgaver, der er ens. I kan dog altid forvente, at vores løsninger er lavet 100% skræddersyet til jeres behov. Produkterne bliver udviklet og produceret i Danmark med en tæt proces, hvor du altid taler med den samme person. Den færdige løsning kan leveres dagen efter færdiggørelse, hvis bestillingen er afgivet efter kl. 10.

Kontakt

Vi er altid intereserede i at høre fra jer, hvis I har brug for et par kreative øjne på en udfordring og et par tekniske hænder, der får løsningen realiseret.

Kontakt Ulrich Sørensen og kom i gang

Telefon: +45 22 98 13 29

Hverdage mellem 8.00 – 16.00

Email: ulrich@baelt.bestofonline.dk

Adresse: Sofiendalvej 3, 5500 Middelfart

Bliv inspireret på vores sociale medier