Justerbart forlængerstykke

Mecasa

Jeg har for nyligt kontaktet Bælt for at få udviklet, tegnet og produceret et justerbart forlængerstykke til en LED skinne. En LED lysskinne som er en vigtig del at en større maskine. Der var god kemi og få dage efter stod jeg med 2 prototyper. Selv efter flere justeringer og ændringer er Bælt hurtigt vendt tilbage med nye prototyper. Vi er nu klar til produktion, produktet vil betyde færre driftstop på maskinen og en mere effektiv produktion. Jeg vil helt klart bruge Bælt til at løse andre udfordringer ved mine kunder.

Kontakt

Vi er altid intereserede i at høre fra jer, hvis I har brug for et par kreative øjne på en udfordring og et par tekniske hænder, der får løsningen realiseret.

Kontakt Ulrich Sørensen og kom i gang

Telefon: +45 22 98 13 29

Hverdage mellem 8.00 – 16.00

Email: ulrich@baelt.bestofonline.dk

Adresse: Sofiendalvej 3, 5500 Middelfart

Bliv inspireret på vores sociale medier