FAQ

Hvordan produceres produkterne:
Alt hos Bælt Invent Aps er produceret ved 3D-print. 3D-print er en additiv produktionsmetode som fungerer ved at tynde lag af plast lægges ovenpå hinanden i bestemte strukturer. Vi designer og tegner selv alle produkter medmindre andet er nævnt, og vi laver en loadtest af alle vores produkter inden de sættes i produktion.

Kan produkterne tåle frost og varme:
Produkterne er fremstillet af plast som ikke tåler temperaturer over ca. 45-50°. Vær derfor opmærksom hvis du placerer produkterne i f.eks. drivhus, udestue, orangeri m.m. 

Hvilken størrelse er de solgte skruer og rawlplugs:
Skruerne er enten 4×35, 4×45 eller 4×60 mm. med torx 20 kærv. Til rawlplugs skal der bores et 5mm hul minimum 35mm dybt.

Hvad er forskellen på Sonos play 1 og Sonos one:
På en Sonos Play 1 er det trykknapper, mens det på Sonos One er touch tryk.

Hvad er forskellen på 1. og 2. generation af Google Nest Hub?
Der er en lille forskel på målene i bunden:
Generation 1: 136 mm.
Generation 2: 139 mm.

Hvordan returnerer jeg en forkert vare:
Hvis du har købt en forkert vare, har du mulighed for at bestille den rigtige vare og samtidig tilkøbe en returlabel her. Vi vedlægger din returlabel i din nye ordre, så du nemt og hurtig kan sende den forkerte vare retur.

Hvis du køber en returlabel uden andre varer, skal du vælge afhentning, inden du går videre til betaling. Vi sender dig efterfølgende en label på mail, som du skal printe og sætte på kassen. Skulle der være spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til Ulrich@baelt.dk

 

Kontakt

Vi er altid intereserede i at høre fra jer, hvis I har brug for et par kreative øjne på en udfordring og et par tekniske hænder, der får løsningen realiseret.

Kontakt Ulrich Sørensen og kom i gang

Telefon: +45 22 98 13 29

Hverdage mellem 8.00 – 16.00

Email: ulrich@baelt.bestofonline.dk

Adresse: Sofiendalvej 3, 5500 Middelfart

Bliv inspireret på vores sociale medier