B2B

Vi har overordnet 4 ydelser, og vi kan stige ind på flere niveauer i udviklingsprocessen. Lige fra sparring i idéfasen til 3d-print af den færdige løsning.

Udfordring

Design

Skitse Dark

1

Få visualiseret din udfordring

Står I med en udfordring, hvor der ikke findes et produkt på markedet, der kan løse det tilfredsstillende? Har I et projekt der kræver en specialløsning, men I har svært ved at se, hvordan I får skabt en holdbar løsning?

Hos Bælt får I en professionel, teknisk og kreativ sparring til, hvordan I takler udfordringen og kommer i mål med projektet.

Vi mødes til en uforpligtende snak, hvor vi i fællesskab gennemgår jeres projekt og får defineret rammerne for løsningen.

Jeg laver en skitse ud fra vores snak, og vi får gjort idéen håndgribelig og forståelig.

Design

Teknisk tegning

El Kasse 7

Fra håndgribelig idé til professionel tegning

Den gode idé, omend beskrevet i detaljer, er stadig kun en idé og er ikke klar til at omsætte til et færdigt produkt.

Hos Bælt måler vi op, laver beregninger og omsætter idéoplægget til en professionel 3d-tegning ved hjælp af Autodesk Fusion 360. Herefter er det optimeret og klar til 3d-print eller anden produktion.

Vi laver tekniske tegninger med stor fokus på detaljer og altid med holdbarhed, æstetik og økonomi for øje.

Vi er i tæt dialog med jer gennem hele forløbet, og I har hele tiden føling med processen og udviklingen.

2

Teknisk tegning

Prototype

Img 3416

3

Få trykprøvet din idé inden produktion

Når det grundlæggende fundament er lavet i form af en målfast professionel 3d-tegning, er det vigtigt at vurdere og teste produktet. For selvom det hele er teknisk korrekt og alle tallene stemmer, så er det altid vigtigt at lave et testprodukt. Både for at få en fysisk føling med produktet, men også fordi der altid er småting, der lige skal justeres eller fintunes.

Prototyper er også vigtige, når man f.eks. skal lancere et nyt produkt og der er beslutningstagere uden for den tekniske arbejdsgruppe, der skal forholde sig til udseende eller funktion og skal træffe beslutninger om produktets fremtid.

Prototype

3d-print

Img 3413

Få din unikke løsning sat i produktion

Når design er på plads og tegningen er godkendt, er produktet klar til at blive sat i produktion.

Når vi når så vidt, er det ikke uvæsentligt, hvilken fremgangsmåde og materialer man vælger. Hos Bælt har vi mange forskellige maskiner og materialer at vælge imellem alt afhængig af løsningen.

Vi producerer alt lige fra en enkelt del til masseproduktion af emner, og dde er altid optimeret i forhold til holdbarhed og økonomi.

4

Referencer

Vi har brugt Bælt til forskellige opgaver. Det har både været avancerede gribere, som var umulige at fræse op og specialdesignede klemkasser til samling af ledninger. Bælt har været behjælpelig med konstruktion af nogle af emnerne, så det blev muligt at printe dem. Det har fungeret super godt.
Daniel Duus, Compacttilt
Jeg har i flere omgange anvendt Bælt, som har hjulpet os med fremstilling af forskellige specialdesignede dele. Ulrich fra Bælt har hjulpet os både med design, tegning og print af delene, som vi i dag bruger i vores produktion og som har gjort forskellige arbejdsgange væsentligt lettere og hurtigere. Vi har haft en rigtig god oplevelse med Bælt og vil klart anbefale andre at tage kontakt til Ulrich.
Peter, byRavn.dk
Vi skulle have monteret nogle spots hos en kunde, men pga. loftets materiale var det ikke muligt at lave en pæn montering. Vi tog kontakt til Ulrich fra Bælt, som fik tegnet en ring, der kunne give en pæn overgang fra spot til loft. Vi modtog tre prototyper og udvalgte den der passede bedst. Få dage efter var 120 stk. klar til vores montør. Vi kan klart anbefale Bælt. God service og hurtig levering.
Bjørn Pannach, serviceleder Elcon
Vi stod og manglede en pålidelig leverandør af delelementer til vores produkt. Valget faldt på Bælt, som havde en innovativ tilgang til opgaven og som kunne give værdifuld rådgivning omkring materialevalg m.m. Alt foregår i bedste samarbejdsånd, og Bælt yder altid super service, hurtig levering og gode priser. Vi har stor tillid til Ulrich fra Bælt.
Jens og Peter, Grassy.dk
Previous slide
Next slide

Kontakt

Vi er altid intereserede i at høre fra jer, hvis I har brug for et par kreative øjne på en udfordring og et par tekniske hænder, der får løsningen realiseret.

Kontakt Ulrich Sørensen og kom i gang

Telefon: +45 22 98 13 29

Hverdage mellem 8.00 – 16.00

Email: ulrich@baelt.bestofonline.dk

Adresse: Sofiendalvej 3, 5500 Middelfart

Bliv inspireret på vores sociale medier