Sea War Museum
Kanondæksel
Bælt genskaber et stykke danmarkshistorie med 3D-print.
Sea War Museum i Thyborøn formidler historien omkring verdens største søslag, der foregik ud for den Jyske vestkyst i første verdenskrig. I samarbejde med Kvejborg har Bælt genskabt et dæksel til mundingen på en af museets store kanoner. Dækslet havde oprindeligt mange fine detaljer, der skulle overføres til den nye version og her kom samspillet mellem Kvejborgs scanning og Bælts tekniske bearbejdning til sin ret.
Efter et grundigt forarbejde med stor respekt for originalen, blev det nye låg genskabt meget minituøst og herefter malet i den originale gule farve. Det store dæksel på over 40 cm i diameter blev produceret efter nyeste 3d-teknikker og dækslets flotte finish tog ca. en halv uge at printe.
Forløbet har været et tæt samarbejde mellem alle tre parter, der alle har bidraget med hver deres ekspertviden og det afspejler sig i det flotte resultat.
Har du en original, som du gerne vil genskabe, så tag fat i Ulrich.

Referencer

Vi har brugt Bælt til forskellige opgaver. Det har både været avancerede gribere, som var umulige at fræse op og specialdesignede klemkasser til samling af ledninger. Bælt har været behjælpelig med konstruktion af nogle af emnerne, så det blev muligt at printe dem. Det har fungeret super godt.
Daniel Duus, Compacttilt
Jeg har i flere omgange anvendt Bælt, som har hjulpet os med fremstilling af forskellige specialdesignede dele. Ulrich fra Bælt har hjulpet os både med design, tegning og print af delene, som vi i dag bruger i vores produktion og som har gjort forskellige arbejdsgange væsentligt lettere og hurtigere. Vi har haft en rigtig god oplevelse med Bælt og vil klart anbefale andre at tage kontakt til Ulrich.
Peter, byRavn.dk
Vi skulle have monteret nogle spots hos en kunde, men pga. loftets materiale var det ikke muligt at lave en pæn montering. Vi tog kontakt til Ulrich fra Bælt, som fik tegnet en ring, der kunne give en pæn overgang fra spot til loft. Vi modtog tre prototyper og udvalgte den der passede bedst. Få dage efter var 120 stk. klar til vores montør. Vi kan klart anbefale Bælt. God service og hurtig levering.
Bjørn Pannach, serviceleder Elcon
Vi stod og manglede en pålidelig leverandør af delelementer til vores produkt. Valget faldt på Bælt, som havde en innovativ tilgang til opgaven og som kunne give værdifuld rådgivning omkring materialevalg m.m. Alt foregår i bedste samarbejdsånd, og Bælt yder altid super service, hurtig levering og gode priser. Vi har stor tillid til Ulrich fra Bælt.
Jens og Peter, Grassy.dk
Previous slide
Next slide

Kontakt

Vi er altid intereserede i at høre fra jer, hvis I har brug for et par kreative øjne på en udfordring og et par tekniske hænder, der får løsningen realiseret.

Kontakt Ulrich Sørensen og kom i gang

Telefon: +45 22 98 13 29

Hverdage mellem 8.00 – 16.00

Email: ulrich@baelt.bestofonline.dk

Adresse: Sofiendalvej 3, 5500 Middelfart

Bliv inspireret på vores sociale medier