Nøgle med dobbeltfunktion

Trekantområdets Brandvæsen, havde behov for at få udviklet en specialnøgle. Den skulle både kunne tænde og slukke deres Swissphone og afmontere batteridækslet i én og samme nøgle. Nøglen er designet så den passer til begge deres modeller, og som ekstra lille finesse tilføjede vi kundens logo i grebet.

Eksempel2

Ræleboks med særlige funktioner

Compacttilt skulle bruge en komprimeret boks med plads til et relæ, en klemmerække og ind- og udgange til 5 kabler, alt sammen med nem adgang. Bælt har, udover udvikling og design, stået for terminering og afkortning af ledninger, montering af relæ-holder og montering af de ønskede stik.

Eksempel3

Base til joystick i gravemaskine

Hos en forhandler af entreprenørmaskiner var de ikke tilfredse med den kant, som var monteret på basen af joysticket i deres gravemaskine. Den passede ikke med de nye, mere ergonomiske sæder, de havde købt. Bælt designede og producerede en ny ramme, som kunne monteres omkring joysticket, og derved løste vi problemet.

Referencer

Vi har brugt Bælt til forskellige opgaver. Det har både været avancerede gribere, som var umulige at fræse op og specialdesignede klemkasser til samling af ledninger. Bælt har været behjælpelig med konstruktion af nogle af emnerne, så det blev muligt at printe dem. Det har fungeret super godt.
Daniel Duus, Compacttilt
Jeg har i flere omgange anvendt Bælt, som har hjulpet os med fremstilling af forskellige specialdesignede dele. Ulrich fra Bælt har hjulpet os både med design, tegning og print af delene, som vi i dag bruger i vores produktion og som har gjort forskellige arbejdsgange væsentligt lettere og hurtigere. Vi har haft en rigtig god oplevelse med Bælt og vil klart anbefale andre at tage kontakt til Ulrich.
Peter, byRavn.dk
Previous slide
Next slide

Kontakt

Vi er altid intereserede i at høre fra jer, hvis I har brug for et par kreative øjne på en udfordring og et par tekniske hænder, der får løsningen realiseret.

Kontakt Ulrich Sørensen og kom i gang

Telefon: +45 22 98 13 29

Hverdage mellem 8.00 – 16.00

Email: ulrich@baelt.bestofonline.dk

Adresse: Sofiendalvej 3, 5500 Middelfart

Bliv inspireret på vores sociale medier