Cockpit til rumskib

En specialopgave for et dansk firma, der er igang med at producere en Star Wars film. US3D har printet cockpit til rumskibet, som ses på billederne her. Det er fantastisk, at kunne hjælpe til med projektet her – det er kun fantasien der sætter grænser for hvad man kan bruge en 3D-printer til.

På siderne her kan I læse mere om film-projektet:

https://m.facebook.com/TrashformationJonasBachmann/

https://m.facebook.com/sarwarsstarwars/?locale2=da_DK

https://www.kino.dk/…/foerste-billeder-fra-den-danske-star-…

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

Batterikasse til ladcykel​

Ladcyklen var på vej til genbrugspladsen da batterikassen og kassen til styring var i stykker. Men cyklen var ellers i fin stand og vi blev enig med kunden om at rede cyklen og miljøet ved at 3D printe et par elementer. Vi afmonterede de elementer, der var i stykker og målte op til nye. Derefter tegnede vi de nye dele, 3D printede og monterede dem på cyklen, så den nu er så god som ny.
Ofte er reservedele vanskelige eller dyre at fremskaffe, og med 3D printningen gør vi det nemt at give dine ting nyt liv og sikre at gode produkter ikke kasseres. Vi gjorde kunden meget glad, og cyklen kan nu igen køre de næste mange år.

Beslag til ringeklokke​

Jesper manglede et beslag/beskyttelse til hans ringeklokke. Efter at have modtaget billeder af Jespers ønsker samt mål på ringeklokken, tegnede og printede vi dette produkt.

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

Spacer til sofa

Emil havde svært ved at komme fra sofaen og over i sin kørestol. Emil fandt sammen med sin fysioterapeut ud af, at sofaen var for lav, og han havde behov for nogle spacere. Spacere ville give sofaen den rigtige højde. Derfor lavede vi nye spacere og tilpassede de nye gevindstænger for Emil, som nu har fået en væsentlig nemmere hverdag med en højere sofa.

US3D laver komplette specialløsninger, så spacere og gevindstænger bliver naturligvis færdigsamlet og skruet på igen, inden de sendes hjem til kunden. Vi var glade for at kunne hjælpe Emil til en nemmere hverdag og bibeholde den gamle sofa han var så glad for.

Kontakt

Vi er altid intereserede i at høre fra jer, hvis I har brug for et par kreative øjne på en udfordring og et par tekniske hænder, der får løsningen realiseret.

Kontakt Ulrich Sørensen og kom i gang

Telefon: +45 22 98 13 29

Hverdage mellem 8.00 – 16.00

Email: ulrich@baelt.bestofonline.dk

Adresse: Sofiendalvej 3, 5500 Middelfart

Bliv inspireret på vores sociale medier