Fragt kun 29 DKK - Fri fragt over 599 DKK - Bestil inden kl. 10.00 og vi sender samme dag - Leveringstid 1-2 hverdage

Beslag til Apple AirTag

Minimalistisk beslag til din Apple AirTag. Placer den i bilen, på plæneklipperen, på cyklen, i hundehalsbåndet, i skoletasken eller noget helt andet. Kan monteres med skruer hvor det er muligt eller evt. med dobbeltklæbende tape, hvor skruer ikke er en mulighed.

Vægbeslaget monteres med to skruer.

Leveres med o-ring som kan lægges ind i beslaget for at sikre mod fugt.

Leveres med nøgle til at spænde bagbeklædning fast.

Fås i farverne sort of hvid.

DKK 49.00

Produkter med omtanke. Vi går meget op i at optimere vores produktion og designe vores produkter med mindst mulig spild og miljøbelastning. Du kan derfor vælge om du ønsker skruer og rawplugs til det valgte produkt.

Vi lover

Hos Bælt bestræber vi os altid på at møde vores kunder og deres udfordringer på deres præmisser. Det betyder også, at der ikke er to opgaver, der er ens. I kan dog altid forvente, at vores løsninger er lavet 100% skræddersyet til jeres behov. Produkterne bliver udviklet og produceret i Danmark med en tæt proces, hvor du altid taler med den samme person. Den færdige løsning kan leveres dagen efter færdiggørelse, hvis bestillingen er afgivet efter kl. 10.

Kontakt

Vi er altid intereserede i at høre fra jer, hvis I har brug for et par kreative øjne på en udfordring og et par tekniske hænder, der får løsningen realiseret.

Kontakt Ulrich Sørensen og kom i gang

Telefon: +45 22 98 13 29

Hverdage mellem 8.00 – 16.00

Email: ulrich@baelt.bestofonline.dk

Adresse: Sofiendalvej 3, 5500 Middelfart

Bliv inspireret på vores sociale medier