Gratis afhentning - Fragt kun 39 DKK - Fri fragt over 599 DKK - Bestil inden kl. 10.00 og vi sender samme dag - Leveringstid 1-2 hverdage

Flexbeslag til Google Nest Hub

kr. 159.00

Dette beslag gør det muligt at montere din Google Nest Hub på væggen og vinkle den i den retning du ønsker. Når du har valgt den ønskede vinkel spændes beslaget med den medfølgende nøgle. Husk at løsne igen hvis du ønsker en anden vinkel.

Beslaget monteres på væggen med to små skruer. Skruerne medfølger, men evt. rawplugs skal tilvælges.

Se video for montering her

Fås i farverne sort og hvid.

OBS: Er du i tvivl om hvilken generation af Google Nest Hub du har, så er der en lille forskel på målene i bunden af enheden:

Generation 1: 136 mm.

Generation 2: 139 mm.

Produkter med omtanke. Vi går meget op i at optimere vores produktion og designe vores produkter med mindst mulig spild og miljøbelastning. Du kan derfor vælge om du ønsker skruer og rawplugs til det valgte produkt.

Læs mere om hvad 3D-print er og hvad du kan forvente af kvaliteten her

Vi lover

Hos Bælt bestræber vi os altid på at møde vores kunder og deres udfordringer på deres præmisser. Det betyder også, at der ikke er to opgaver, der er ens. I kan dog altid forvente, at vores løsninger er lavet 100% skræddersyet til jeres behov. Produkterne bliver udviklet og produceret i Danmark med en tæt proces, hvor du altid taler med den samme person. Den færdige løsning kan leveres dagen efter, hvis bestillingen er afgivet inden kl. 10.

Badge Unik Pos
Badge Design Print Pos
Badge Levering Pos

Kontakt

Vi er altid intereserede i at høre fra jer, hvis I har brug for et par kreative øjne på en udfordring og et par tekniske hænder, der får løsningen realiseret.

Kontakt Ulrich Sørensen og kom i gang

Telefon: +45 22 98 13 29

Hverdage mellem 8.00 – 16.00

Email: ulrich@baelt.bestofonline.dk

Adresse: Sofiendalvej 3, 5500 Middelfart

Bliv inspireret på vores sociale medier