Gratis afhentning - Fragt kun 39 DKK - Fri fragt over 599 DKK - Bestil inden kl. 10.00 og vi sender samme dag - Leveringstid 1-2 hverdage

Væg- og hjørnebeslag til Google Nest Audio

kr. 99.00

Et specialudviklet vægbeslag til de meget stilfulde højtalere fra Google, hvor designet spiller smukt sammen med produktet. Du kan vælge mellem tre forskellige modeller:

Model 1: Et simpelt vægbeslag, hvor Google Nest Audio hænger vinkelret ind mod væggen (pris 99 DKK). NB: Ekstra beslag kan ikke anvendes til denne model.

Model 2: Et vægbeslag, hvor det er muligt at vinkle Google Nest Audio 11 grader opad eller 15 grader nedad (pris 218 DKK). NB: Ekstra beslag kan anvendes til denne model.

Model 3: Et hjørnebeslag som i kombination med det vinklede vægbeslag muliggør ophængning i et hjørne og vinkling på 11 grader opad eller 15 grader nedad (pris 228 DKK). NB: Ekstra beslag kan anvendes til denne model.

Alle beslag fås i farverne sort og hvid.

Båndet omkring højttaleren fås i farverne sort, hvid, grå og transparent, og samtidig fås det i to forskellige højder.

Ønsker du at flytte din Google Nest Audio-højttaler mellem forskellige rum/locations, kan du tilkøbe ekstra beslag her:

Ekstra beslag

Ekstra bånd

Produkter med omtanke. Vi går meget op i at optimere vores produktion og designe vores produkter med mindst mulig spild og miljøbelastning. Du kan derfor vælge om du ønsker skruer og rawplugs til det valgte produkt.

Læs mere om hvad 3D-print er og hvad du kan forvente af kvaliteten her

Vi lover

Hos Bælt bestræber vi os altid på at møde vores kunder og deres udfordringer på deres præmisser. Det betyder også, at der ikke er to opgaver, der er ens. I kan dog altid forvente, at vores løsninger er lavet 100% skræddersyet til jeres behov. Produkterne bliver udviklet og produceret i Danmark med en tæt proces, hvor du altid taler med den samme person. Den færdige løsning kan leveres dagen efter, hvis bestillingen er afgivet inden kl. 10.

Badge Unik Pos
Badge Design Print Pos
Badge Levering Pos

Kontakt

Vi er altid intereserede i at høre fra jer, hvis I har brug for et par kreative øjne på en udfordring og et par tekniske hænder, der får løsningen realiseret.

Kontakt Ulrich Sørensen og kom i gang

Telefon: +45 22 98 13 29

Hverdage mellem 8.00 – 16.00

Email: ulrich@baelt.bestofonline.dk

Adresse: Sofiendalvej 3, 5500 Middelfart

Bliv inspireret på vores sociale medier