Gratis afhentning - Fragt kun 39 DKK - Fri fragt over 599 DKK - Bestil inden kl. 10.00 og vi sender samme dag - Leveringstid 1-2 hverdage

Hjørnebeslag 2 til Sonos Play 1

kr. 139.00

Vi oplever en del fejlkøb af denne vare. Sørg for at sikre dig af du har valgt det rigtige produkt. Sonos Play 1 har trykknapper, mens Sonos One benytter touch tryk. Ring gerne til os, hvis du er i tvivl.

Få lyden helt ud i hjørnerne af dit hjem med dette praktiske hjørnebeslag til Sonos Play 1 ver. 2. Beslaget gør det også muligt at vinkle højttaleren 15 grader opad eller 12 grader nedad.

Vægbeslaget monteres på væggen med to skruer.

Prisen inkluderer både et beslag til din højttaler, samt et beslag til montering på væggen.

Fås i farverne sort og hvid.

OBS! Hvis du er i tvivl om, hvilken model du har, så har en Sonos Play 1 trykknapper, mens en Sonos One har touch tryk.

Ønsker du at flytte din Sonos Play 1-højttaler mellem forskellige rum/locations, kan du tilkøbe ekstra beslag her:

Ekstra beslag

Produkter med omtanke. Vi går meget op i at optimere vores produktion og designe vores produkter med mindst mulig spild og miljøbelastning. Du kan derfor vælge om du ønsker skruer og rawplugs til det valgte produkt.

Læs mere om hvad 3D-print er og hvad du kan forvente af kvaliteten her

Vi lover

Hos Bælt bestræber vi os altid på at møde vores kunder og deres udfordringer på deres præmisser. Det betyder også, at der ikke er to opgaver, der er ens. I kan dog altid forvente, at vores løsninger er lavet 100% skræddersyet til jeres behov. Produkterne bliver udviklet og produceret i Danmark med en tæt proces, hvor du altid taler med den samme person. Den færdige løsning kan leveres dagen efter, hvis bestillingen er afgivet inden kl. 10.

Badge Unik Pos
Badge Design Print Pos
Badge Levering Pos

Kontakt

Vi er altid intereserede i at høre fra jer, hvis I har brug for et par kreative øjne på en udfordring og et par tekniske hænder, der får løsningen realiseret.

Kontakt Ulrich Sørensen og kom i gang

Telefon: +45 22 98 13 29

Hverdage mellem 8.00 – 16.00

Email: ulrich@baelt.bestofonline.dk

Adresse: Sofiendalvej 3, 5500 Middelfart

Bliv inspireret på vores sociale medier