Gratis afhentning - Fragt kun 39 DKK - Fri fragt over 599 DKK - Bestil inden kl. 10.00 og vi sender samme dag - Leveringstid 1-2 hverdage

Vægbeslag 2 til Sonos Roam

kr. 149.00

Giv din Sonos Roam sin helt egen plads på væggen med dette unikt designede ophæng.

Du kan vælge mellem to forskellige modeller:

Model 1: Et simpelt vægbeslag, som Sonos Roam kan stå i og hænge vinkelret ind mod væggen. Beslaget har også plads til Sonos Roam ladebase.

Model 2: Samme vægbeslag, som kobles sammen med en ledningsskjuler, hvor du har mulighed for at rulle ladekablet op.

Med ledningsskjuleren har du mulighed for at rulle ladekablet op inde i holderen, så det er skjult. Enden af kablet kan enten føres ud foroven eller forneden i beslaget.

Vægbeslaget monteres på væggen med to skruer.

Beslaget fås i farverne sort og hvid.

 

Produkter med omtanke. Vi går meget op i at optimere vores produktion og designe vores produkter med mindst mulig spild og miljøbelastning. Du kan derfor vælge om du ønsker skruer og rawplugs til det valgte produkt.

Læs mere om hvad 3D-print er og hvad du kan forvente af kvaliteten her

Vi lover

Hos Bælt bestræber vi os altid på at møde vores kunder og deres udfordringer på deres præmisser. Det betyder også, at der ikke er to opgaver, der er ens. I kan dog altid forvente, at vores løsninger er lavet 100% skræddersyet til jeres behov. Produkterne bliver udviklet og produceret i Danmark med en tæt proces, hvor du altid taler med den samme person. Den færdige løsning kan leveres dagen efter, hvis bestillingen er afgivet inden kl. 10.

Badge Unik Pos
Badge Design Print Pos
Badge Levering Pos

Kontakt

Vi er altid intereserede i at høre fra jer, hvis I har brug for et par kreative øjne på en udfordring og et par tekniske hænder, der får løsningen realiseret.

Kontakt Ulrich Sørensen og kom i gang

Telefon: +45 22 98 13 29

Hverdage mellem 8.00 – 16.00

Email: ulrich@baelt.bestofonline.dk

Adresse: Sofiendalvej 3, 5500 Middelfart

Bliv inspireret på vores sociale medier