Gratis afhentning - Fragt kun 39 DKK - Fri fragt over 599 DKK - Bestil inden kl. 10.00 og vi sender samme dag - Leveringstid 1-2 hverdage

Vægbeslag til Sony Playstation 4 Pro

kr. 99.00

Skab bordplads med dette ultrasimple beslag, der fastholder din PS4 Pro forsvarligt på væggen.

Vægbeslaget monteres på væggen med tre skruer.

Fås i farverne sort og hvid.

Se også vægbeslag til headset og controller.

Er du i tvivl om hvilken model du har?

PS4: Modelnummeret består af kombinationen CUH-10, CUH-11 eller CUH-12 efterfulgt af to cifre og et bogstav. Modelnummeret er placeret på bagsiden af systemet nederst til venstre på kabinettet.

PS4 Slim: Modelnummeret består af kombinationen CUH-20 efterfulgt af to cifre og et bogstav. Modelnummeret er placeret på systemets ryg til højre for strømporten.

PS4 Pro: Modelnummeret består af kombinationen CUH-70 efterfulgt af to cifre og et bogstav. Modelnummeret er placeret på ryggen af systemet over systemportene.

Produkter med omtanke. Vi går meget op i at optimere vores produktion og designe vores produkter med mindst mulig spild og miljøbelastning. Du kan derfor vælge om du ønsker skruer og rawplugs til det valgte produkt.

Læs mere om hvad 3D-print er og hvad du kan forvente af kvaliteten her

Vi lover

Hos Bælt bestræber vi os altid på at møde vores kunder og deres udfordringer på deres præmisser. Det betyder også, at der ikke er to opgaver, der er ens. I kan dog altid forvente, at vores løsninger er lavet 100% skræddersyet til jeres behov. Produkterne bliver udviklet og produceret i Danmark med en tæt proces, hvor du altid taler med den samme person. Den færdige løsning kan leveres dagen efter, hvis bestillingen er afgivet inden kl. 10.

Badge Unik Pos
Badge Design Print Pos
Badge Levering Pos

Kontakt

Vi er altid intereserede i at høre fra jer, hvis I har brug for et par kreative øjne på en udfordring og et par tekniske hænder, der får løsningen realiseret.

Kontakt Ulrich Sørensen og kom i gang

Telefon: +45 22 98 13 29

Hverdage mellem 8.00 – 16.00

Email: ulrich@baelt.bestofonline.dk

Adresse: Sofiendalvej 3, 5500 Middelfart

Bliv inspireret på vores sociale medier