Gratis afhentning - Fragt kun 39 DKK - Fri fragt over 599 DKK - Bestil inden kl. 10.00 og vi sender samme dag - Leveringstid 1-2 hverdage

Vægbeslag til Sony Playstation 5 Slim

kr. 254.00

Vi oplever en del fejlkøb af denne vare. Sørg for at sikre dig af du har valgt det rigtige produkt. Dette er produkt er til PS5 Slim og ikke til PS5. Ring gerne til os, hvis du er i tvivl.

Med et Bælt-beslag til din PS5 Slim, får du et vægophæng, der er ligeså smukt som din spillekonsol.

Beslaget er tegnet af Niclas Quist og passer til PS5 Slim Digital Edition eller PS5 Slim Disc Edition.

Vægbeslaget monteres på væggen med to skruer.

Med beslaget kan PS5 Slim enten vende med front ud eller med front ind mod væggen.

OBS! Det anbefales at bruge den originale skrue der følger med vægbeslaget til at montere maskinen på beslaget. Der er lavet et hul i beslaget, hvor du kan spænde PS5 Slim og beslaget godt sammen (den omtalte skrue medfølger). Det er et meget lille skruehul (M3), som Sony har valgt at lave. Den skal spændes til stille og roligt. Da det kun er én skrue, vil man altid kunne rykke lidt på PS5’en.

Fås i farverne sort og hvid.

NB: Først monteres beslaget på væggen. Du skal herefter fastspænde bunden af PS5 til beslaget ved hjælp af den skrue, der følger med beslaget.

NB: Produktet er ikke lagervare, og der må forventes 1-2 dages produktionstid.

Produkter med omtanke. Vi går meget op i at optimere vores produktion og designe vores produkter med mindst mulig spild og miljøbelastning. Du kan derfor vælge om du ønsker skruer og rawplugs til det valgte produkt.

Læs mere om hvad 3D-print er og hvad du kan forvente af kvaliteten her

Vi lover

Hos Bælt bestræber vi os altid på at møde vores kunder og deres udfordringer på deres præmisser. Det betyder også, at der ikke er to opgaver, der er ens. I kan dog altid forvente, at vores løsninger er lavet 100% skræddersyet til jeres behov. Produkterne bliver udviklet og produceret i Danmark med en tæt proces, hvor du altid taler med den samme person. Den færdige løsning kan leveres dagen efter, hvis bestillingen er afgivet inden kl. 10.

Badge Unik Pos
Badge Design Print Pos
Badge Levering Pos

Kontakt

Vi er altid intereserede i at høre fra jer, hvis I har brug for et par kreative øjne på en udfordring og et par tekniske hænder, der får løsningen realiseret.

Kontakt Ulrich Sørensen og kom i gang

Telefon: +45 22 98 13 29

Hverdage mellem 8.00 – 16.00

Email: ulrich@baelt.bestofonline.dk

Adresse: Sofiendalvej 3, 5500 Middelfart

Bliv inspireret på vores sociale medier